Nyttja ditt friskvårdsbidrag i Kygelvallen och stötta samtidigt Edsbyns SK

Visste du att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag till spårkort för längdåkning? Med andra ord kan du genom att betala spåravgift i Kygelvallen samtidigt vara med och stötta Edsbyns SK och bidra till att vi kan fortsätta att erbjuda fantastiska skidspår på vintrarna.

Har ni friskvårdsbidrag på jobbet? Många arbetsgivare erbjuder det. Ett sätt att skattefritt uppmuntra motion. Reglerna kan skilja lite mellan företagen. Om du köper ett spårkort (”Spårhundringen”) hos oss så får du också ett kvitto när vi har registrerat din betalning. Det kvittot kan du sedan använda för att få ditt friskvårdsbidrag.

Så här gör du för att nyttja ditt friskvårdsbidrag i Kygelvallen

1. Fyll i formuläret på denna sida.

2. Betala in spåravgiften via Swish 123 355 36 17 eller bankgiro 5045-9528. OBS: Glöm inte att märka betalningen med ditt namn.

3. När vi har fått in betalningen mailar vi en bekräftelse/kvitto. Denna bekräftelsen gäller som kvitto som du sedan lämnar till din arbetsgivare för att få ditt friskvårdsbidrag.

Frågor och funderingar

Om du har frågor och funderingar gällande spåravgift och nyttjandet av friskvårdsbidrag, kontakta föreningens kassör på kassor@edsbynssk.se.

Beställ spårkort för säsongen 2024/2025